Открийте безкабелната свобода – вече предлагана съвместно от различни производители!

Cordless Alliance System (CAS) е система за акумулаторни приложения от водещи в областта си производители на електроинструменти.
По този начин става възможно голям брой стандартни и специални машини за пръв път да се предлагат и в акумулаторно изпълнение.


100% съвместимост при повече от 110 машини!

Тук всичко съответства: сега Вие можете безпроблемно да комбинирате помежду им машини, акумулаторни батерии и зарядни устройства от различни производители.



100% водеща акумулаторна технология!
CAS (CORDLESS ALLIANCE SYSTEM) използва най-продуктивната в света акумулаторна система – тази от Метабо. С над 30 годишен опит в акумулаторните технологии Метабо е флагман при акумулаторите и при „безкабелната строителна площадка“. 
От 2009 год. насам всяка нова генерация акумулаторни батерии е 100% взаимозаменяема с предишните – това се отнася за всички машини и зарядни устройства с еднакво напрежение. Това е валидно не само до днес, но и за в бъдеще.
Фокусът е насочен към 18V, най-важната област на приложение при професионалистите. Също така и Metabo LiHD – най-мощната акумулаторна технология в света е 100% съвместима с CAS. Тази технология покрива мощности от 400 до 3 200 W и по този начин предлага достатъчно мощност дори и за най-енергоемките приложения.

100% предимство за потребителите!
CAS се базира върху една зряла акумулаторна система, на която можете напълно да се доверите при различните стандартни и специални приложения.
Какво ще спечелите? Чрез разнообразното, многократно използване на наличните акумулатори Вие получавате ясни ценови преимущества.
CAS допълнително предлага най-висока надеждност и голяма инвестиционна сигурност на една гарантирано успешна в бъдещето акумулаторна система.



100% надеждни производители! 100% сигурност за Вас!
Партньорите в CAS представляват съюз от генералисти и специалисти с ясен фокус върху електроинструментите за професионална употреба. Те са обединени от иноваторския дух, високата производителност на продуктите и от общата цел да направят професионалистите независими от електрическите контакти.

Metabo

Производител на електроинструменти за професионалисти в областта на строителните и ремонтни дейности, металообработката и индустрията. С LiHD-технологията Метабо е водеща фирма в акумулаторния сегмент.

Mafell

Производител на специализирани електроинструменти за дърводелци, интериорни специалисти, както и за специалисти в сухото строителство. От развойната дейност, производството чак до монтажа – MAFELL е: Made in Germany.

Rothenberger


Водещ производител на инструменти за обработка на тръби и машини за инсталатори, монтажници на парни и климатични инсталации и сервизни техници.


Collomix
Експерт в изработката на машини за разбъркване на строителни разтвори, предлагащ широка гама от ръчни миксери и специални смесителни машини.

Eibenstock
Производител на иновативни и високостойностни електроинструменти за строителството и индустрията. Над 90% от продуктите са собствено производство и с печат за качество “Made in Germany”.

Eisenblätter
Специалист в производството на инструменти и машини използвани за шлайфане напр. при производството на метални конструкции, на машини за хранително-вкусовата промишленост, както и в корабостроителниците. Eisenblätter е особено известен с разработените от него ъглошлифовални машини, сатиниращи машини и лентови шлайфове.

Haaga
Специалист в производството на ръчни подопочистващи машини и откривател на ротиращите почистващи четки.

Starmix
Производител на прахосмукачки за употреба в индустрията, занаятчийството и хотелиерската дейност, както и на сушоари за коса и ръце.

Steinel
Производител на пистолети за горещ въздух и пистолети за лепене със стопяемо лепило за занаятчийството и индустрията.
Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}